Ηλεκτρονικά Ραντεβού

Η Datamed υλοποιεί εφαρμογές ηλεκτρονικών ραντεβού που απευθύνονται σε όλους τους ενδιαφερόμενους παρόχους υπηρεσιών υγείας, τόσο σε επίπεδο νοσοκομείων, όσο και σε επίπεδο ιδιωτών γιατρών, αλλά και διαγνωστικών κέντρων, επιτρέποντας στους ασθενείς να κλείνουν τα ραντεβού που επιθυμούν με λίγα μόνο κλικ.

Περισσότερα

TD-Patient

Στην τεχνολογικά προηγμένη εποχή που διανύουμε, οι ασθενείς θέλουν να είναι πιο δραστήριοι στη φροντίδα της υγείας τους και αναζητούν για online εργαλεία που παρέχουν πρόσβαση στις ιατρικές πληροφορίες τους όπως και κάθε άλλο είδος online υπηρεσίας. To TD-Patient, επιτρέπει στους ασθενείς των εργαστηρίων που θέλουν να διαχειρίζονται καλύτερα την υγεία τους, να έχουν online πρόσβαση ώστε να παρακολουθούν, μεταφορτώνουν και να εκτυπώνουν τα εργαστηριακά τους αποτελέσματα γρήγορα και με ασφάλεια.

Περισσότερα

Τηλεϊατρική & Κατ' οίκον Φροντίδα

H Datamed αναπτύσσει ολοκληρωμένες λύσεις τηλεϊατρικής και κατ' οίκον φροντίδας, παρέχοντας όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και τα εργαλεία για την υποστήριξη έργων απομακρυσμένης βοήθειας, ώστε να αποτελούν κόμβο εξυπηρέτησης πολιτών & ευπαθών ομάδων.

Περισσότερα