Ηλεκτρονικά Ραντεβού

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ WEB ΚΑΙ MOBILE ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

_Η Datamed υλοποιεί εφαρμογές ηλεκτρονικών ραντεβού που απευθύνονται σε όλους τους ενδιαφερόμενους παρόχους υπηρεσιών υγείας, τόσο σε επίπεδο νοσοκομείων, όσο και σε επίπεδο ιδιωτών γιατρών, αλλά και διαγνωστικών κέντρων, επιτρέποντας στους ασθενείς να κλείνουν τα ραντεβού που επιθυμούν με λίγα μόνο κλικ.

Οι λύσεις της Datamed, υλοποιούνται σε web αλλά και mobile περιβάλλον, μέσω της πλατφόρμας για ανάπτυξη εφαρμογών ηλεκτρονικών ραντεβού και παρέχουν πλήθος επιλογών και δυνατοτήτων σε μικρής και μεγάλης κλίμακας έργα, όπως για παράδειγμα αυτόματο check-in και εκ των προτέρων διάδραση ασθενή-γιατρού, ενόψει ενός ραντεβού.

“Επιβεβαιώνοντας την υπεροχή της σε έργα εθνικής εμβέλειας, η Datamed, μέσω της συνεργασίας της με τον Όμιλο Εταιρειών ΟΤΕ, έχει συμμετάσχει σημαντικά στο να σχεδιάσει και υλοποιήσει για λογαριασμό της ΗΔΙΚΑ - Έργο Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης - για πρώτη φορά σε εθνικό επίπεδο, μια ενιαία βάση δεδομένων, όπου καταχωρούνται όλα τα ιατρικά ραντεβού και στην οποία έχουν πρόσβαση διαδικτυακά όλοι οι πολίτες.”

Όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών υγείας (ιδιώτες γιατροί, εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείων, κλπ) σε εθνικό επίπεδο έχουν την δυνατότητα διαχείρισης  και ανακοίνωσης των διαθέσιμων ραντεβού τους καθώς επιπλέον και των μη ανακοινώσιμων ραντεβού. Η εφαρμογή αφορά όλους τους τύπους ραντεβού: τακτικά, απογευματινά, έκτακτα, ΕΟΠΥΥ, ιδιωτικά.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες προγραμματίζουν / κλείνουν το ραντεβού τους στον πάροχο της επιλογής τους, από την άνεση του υπολογιστή τους και η εφαρμογή ενημερώνει αυτόματα τον γιατρό ή το νοσοκομείο.