Η Datamed Επενδύει στους Ανθρώπους της

Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της Datamed, αποτελεί το ίδιο της το ανθρώπινο δυναμικό. Στο στελεχιακό δυναμικό της Datamed συναντώνται άνθρωποι με εξειδικευμένη γνώση και πολλαπλές δεξιότητες, με πολυετή εμπειρία, άρτια επιστημονική κατάρτιση και μεταπτυχιακές και διδακτορικές  σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στους τομείς Ιατρικής Πληροφορικής, Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Οικονομίας Υγείας, οι οποίοι καλύπτουν όλους τους θεματικούς χώρους της εταιρικής δράσης.

Η Datamed επενδύοντας συνεχώς στους ανθρώπους της κατάφερε το 2017, εν μέσω οικονομικής κρίσης, όχι μόνο  να διατηρήσει αλλά και να αυξήσει το στελεχιακό δυναμικό της, προσφέροντας ένα πρότυπο και αξιοκρατικό περιβάλλον εργασίας, αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης. 

Παράλληλα, κινούμενη ενάντια στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, το 2018 προχωρά σε νέες προσλήψεις σε νευραλγικά πεδία (Προγραμματιστές,  Διευθυντές Έργων, Στελέχη για το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης για την παραγωγή καινοτόμων υπηρεσιών), καλύπτοντας όλους τους θεματικούς χώρους της εταιρικής της δράσης  οδηγώντας και όχι ακολουθώντας τις εξελίξεις της νέας εποχής.